tetsOude software

Deze pagina bevat oude software die we in het verlden hebben gemaakt. De programma's worden niet meer ge-update. Maar je kan ze natuurlijk nog steeds downloaden en gratis gebruiken!

Adresboek
adresboek
Licentie: Gratis
Versie: 1.1.1
Datum: 26-03-2005
Grootte: 4.17 Mb
Met het programma Adresboek kan je al de adressen van je vrienden en familie op een overzichtelijke en simpele manier in de computer vastleggen. Naast gegevens als naam, adres, woonplaats kan je oa. ook telefoonnummers kwijt, mobiele nummers en e-mailadressen.

Alle ingevoerde gegevens kunnen worden geëxporteerd of worden afgedrukt op papier of etiketten.

Boeken
boeken
Licentie: Gratis
Versie: 1.3.0
Datum: 25-12-2008
Grootte: 4.03 Mb
Het programma Boeken is bedoeld om al je boeken in vast te leggen. Alle gebruikelijke gegevens kunnen hier worden ingezet, zoals auteur, uitgever, druk, etc. Daarnaast zijn er ook velden als wanneer en aan wie geleend of van wie geleend. Maar ook categorie, zelf te bepalen trefwoorden, inhoud/samenvatting, en nog veel meer. Eén van de meest interessante opties is dat je kan zoeken op elke ingevoerde waarde, zoals bijv. op trefwoord.

Natuurlijk is dit programma ook te gebruiken voor al je video's, cd's en dvd's.

Deze versie is ook te gebruiken als upgrade van een oudere versie.

Cijfers en Letters
cijfers
Licentie: Gratis
Versie: 1.1.0
Datum: 05-11-2004
Grootte: 5.49 Mb
Speel nu het populaire TV-spel uit de jaren '80 op je eigen computer. Probeer met 6 getallen een nieuw getal uit te rekenen of probeer met verschillende letters een zo lang mogelijk woord te maken.

Door verschillende instellingen is het programma ook geschikt voor kinderen!

Conditietrainer
conditie
Licentie: Gratis
Versie: 1.1.0
Datum: 01-11-2004
Grootte: 4.50 Mb
Met dit programma is het mogelijk om de voortgang te zien van een conditietraining. Voer gegevens in als: tijd, afgelegde afstand, hartslag, snelheid, niveau en caloriën.

Het programma geeft een grafiek weer van de vooruitgang en is geschikt voor meerdere personen. Het kan gebruikt worden voor sporten als hardlopen, fietsen, roeien, steppen, etc.

Mastermind
mastermind
Licentie: Gratis
Versie: 1.3.0
Datum: 01-02-2007
Grootte: 3.98 Mb
Het alom bekende spel Mastermind. Raad de 4 kleuren binnen 12 beurten. Er zijn 2 verschillende opties om het spel nog moeilijker te maken:
  • Kies uit 6, 7 of 8 kleuren.
  • Kies of een kleur 1 of meerdere keren voor mag komen.

Miljoenenjacht
miljoen
Licentie: Gratis
Versie: 1.2.2
Datum: 24-12-2006
Grootte: 4.05 Mb
In dit bekende en populaire spel van de televisie is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld te winnen. Kies een koffertje en houdt de hoge bedragen zo lang mogelijk in het spel. Misschien win jij dan wel 5 miljoen Euro!

In deze versie wordt alleen de finaleronde gespeeld.

Multimedia
multimedia
Licentie: Gratis
Versie: 1.0.1
Datum: 10-05-2004
Grootte: 2.46 Mb
Het programma Multimedia is bedoeld om al je video's, foto's, muziekbestanden, etc in 1 programma te stoppen. Je kan dus altijd snel je bestanden terug vinden, ook al staan deze verspreid over de harde schijf. Je kan de bestanden ook indelen in categorieën en sorteren op diverse eigenschappen. Verder kan je een bestand vanuit dit programma ook openen met het daaraan gekoppelde programma.

LET OP: Wanneer je werkt met veel en grote bestanden is het aan te raden om een snelle PC met voldoende geheugen te gebruiken!

Vakantie
vakantie
Licentie: Gratis
Versie: 1.1.0
Datum: 24-06-2005
Grootte: 4.08 Mb
Vergeet jij weleens iets mee te nemen op vakantie? Ben je eindelijk op die heerlijke vakantiebestemming aangekomen... blijkt dat je iets bent vergeten! Je kan niet terug en het is ook niet in de buurt te koop. Dat is dus een probleem.

Maar dat hoeft nu dus niet meer. Je drukt gewoon even een lijstje af met daarop alles wat je mee moet nemen. Je zal nooit meer iets vergeten!

Natuurlijk kan je zo'n lijstje ook in Word of Excel maken, maar dit programma voorziet in een aantal belangrijke voordelen. Zo kan je items in categorieën indelen en zelfs toekennen aan een bepaalde soort vakantie. Je skies hoef je niet mee te nemen naar een strandvakantie en wordt dus ook niet afgedrukt op je lijstje!

Veel vakantieplezier !!!

Waagschaal
waagschaal
Licentie: Gratis
Versie: 1.1.1
Datum: 19-08-2005
Grootte: 4.45 Mb
Het programma waagschaal is een variant op de welbekende weegschaal. Volgens erkende instanties hebben veel mensen tegenwoordig een overgewicht. We hebben allemaal wel een weegschaal thuis, maar wanneer ben je nou te zwaar. Wat mag je wegen? Dit programma geeft je hierop het antwoord.
  • Voer je gewicht, lengte, geslacht en lichaamsbouw in.
  • Het programma berekent het ideale, minimale en maximale gewicht voor je uit.


©Copyright 2000-2020 HisPage
Heeft u vragen of opmerkingen over onze software kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Laatste versie: 4.6.4
Download